Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهشی دانشگاه شریف گفت: عدم بودجه مناسب و تعریف درست برای عملکرد قطب‌های علمی و یا حداقل تعیین محل درآمد، موجب می‌شود تا اکنون وضعیت قطب‌های علمی در کشور این گونه باشد.

محمدرضا موحدی معاون پژوهشی دانشگاه شریف در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: مهم‌ترین چالشی که قطب‌های علمی در کشور با آن مواجه هستند این است که جایگاه آن‌ها و رابطه‌ای که آن‌ها می‌توانند با بقیه مراکز پژوهشی داشته باشند به خوبی در کشور تعریف نشده است و شاید تنها یک الگوبرداری از قطب‌های مستقر در سطح دنیا باشد که به مرحله بومی سازی نرسیده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: برای این که قطب‌های علمی بتوانند به عنوان مرجع علمی در حوزه‌های تحقیقاتی به فعالیت بپردازند باید اعتباراتی داشته باشند.


معاون پژوهشی دانشگاه شریف اظهار کرد: در حقیقت حمایت مالی که از قطب‌ها انجام شده به اندازه‌ای نبوده است که قطب‌های علمی بتوانند حتی یک بستر ساده را نیز مدیریت کنند؛ بنابراین عدم بودجه مناسب و تعریف درست برای عملکرد آن‌ها و یا حداقل تعیین محل درآمدی که بتوانند از طریق آن فعالیت انجام دهند، موجب می‌شود تا اکنون وضعیت علمی کشور این گونه باشد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: قطب علمی دانشگاه شریف وزارت علوم قطب های علمی قطب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۵۶۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز جشنواره ملی خلاقیت‌های علمی - پژوهشی لکوکاپ ایران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ در این جشنواره ۱۰۰۰ گروه برتر از سراسر کشور در ۱۵ رشته و ۳۰ لیگ شرکت دارند. پرورش روحیه کارآفرینی و مهارت آموزی دانش آموزان از اهداف برگزاری این جشنواره است.

لکوکاپ به عنوان یکی از بزرگترین رویداد‌های پژوهش محور دانش‌آموزی در سطح خاورمیانه، هر ساله در دانشگاه‌های برتر برگزار می‌شود. لکوکاپ با ایجاد بستری مناسب، این امکان را به دانش آموزان می‌دهد که در هر رشته‌ای که فعالیت کرده‌اند، خلاقیت و مهارت‌های فرا گرفته خود را به نمایش بگذارند و با سایر دانش آموزان رقابت کنند.

دیگر خبرها

  • توجه به آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها کشور را سروسامان می‌دهد
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • جشنواره دانش‌آموزی فرهیختگان جوان ۱۹ اردیبهشت آغاز به کار می‌کند/ ایجاد شبکه پژوهشی قوی و منسجم در بخش دانش‌آموزی
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • حکم رئیس دانشگاه تهران برای جمیله علم الهدی، همسر ابراهیم رئیسی
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود
  • آغاز جشنواره ملی خلاقیت‌های علمی - پژوهشی لکوکاپ ایران