Web Analytics Made Easy - Statcounter

شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی در حالی برگزار شد که اتاق بازرگانی فارس به عنوان بخش خصوصی به بررسی مولفه های مناسب و نامناسب عملکرد دولت در بخش‌های مختلف پرداخت و وضعیت استان فارس در امنیت سرمایه‌گذاری مورد تحلیل قرار گرفت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شیرازه، جلسه امروز شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی در حالی برگزار شد که اتاق بازرگانی فارس به عنوان بخش خصوصی به بررسی مولفه های مناسب و نامناسب عملکرد دولت در بخش های مختلف پرداخت و وضعیت استان فارس در امنیت سرمایه‌گذاری مورد تحلیل قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق این پایش، نماگر عملکرد دولت در تابستان ۱۳۹۹ با کیفیت7.91 از 10 اولین نماگر در میان ۷ نماگر دیگر بود که نامناسب ترین وضعیت را به خود اختصاص داد.

مصونیت جان و مال شهروندان از تعرض با شاخص4.44 مناسب ترین وضعیت را در میان سایر نماگر ها دارد.

بررسی رتبه استان فارس در هر یک از نماگرها در تابستان ۹۹ نشان می دهد که تعریف و تضمین حقوق مالکیت با رتبه ۲۷ در بین سایر استان‌ها به عنوان نامناسب ترین مولفه شناخته شده است و پس از آن فرهنگ وفای به عهد و صداقت و دوستی با رتبه ۲۴، شفافیت و سلامت اداری و عملکرد دولت هرکدام با رتبه ۲۱ در جایگاه های بعدی قرارگرفته اند و ثبات و پیش‌بینی‌پذیری مقررات و رویه های اجرایی با رتبه ۱۹ ثبات اقتصادی کلان با رتبه ۱۶ در جایگاه های بعدی قرار دارند.

عمل مسئولان ملی به وعده‌های داده شده، نامساعد ترین مولفه‌ها در امنیت سرمایه گذاری به شمار می‌رود

یلدا راهدار عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی شیراز درادامه به نا مساعد ترین مولفه‌های پیمایشی امنیت سرمایه گذاری استان و کشوراشاره کرد و افزود: عمل مسئولان ملی به وعده‌های داده شده، عمل مسئولان استانی و محلی به وعده‌های اقتصادی، اعمال نفوذ و تبانی در معاملات ادارات، ثبات قیمت مواد اولیه و میزان شیوع رشوه در ادارات از نامساعد ترین مولفه ها در امنیت سرمایه گذاری به شمار می‌روند.

وی رواج توزیع کالای قاچاق با(3.91) سرقت مالی (پول نقد، کالا و تجهیزات) و استفاده غیرمجاز از نام و علائم تجاری یا مالکیت معنوی را از مساعد ترین مولفه ها در این بخش بر شمرد.

بهبود فضای کسب و کار در استان فارس

این عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی پایش فضای کسب و کار در استان در زمستان ۹۹ را 5.77 اعلام کرد و افزود: طی دوره یکساله از زمستان ۹۸ تا تابستان ۹۹ امتیازات استان از میانگین کشور پایین تر بوده است و نسبت به پاییز ۹۹ فضای کسب و کار بهبود یافته است.

راهدار در ادامه به مولفه های مساعد فضای کسب و کار هم اشاره کرد و گفت: محدودیت دسترسی به حامل های انرژی و آب محدودیت دسترسی به شبکه تلفن همراه و اینترنت از مساعد ترین مولفه های این فضا به شمار می رود.

همراه با ارائه مشکلات راهکارهای حل آن نیز ارائه گردد

اگرچه استاندار فارس در ادامه این جلسه استناد به این آمارها را نیازمند تحلیل و بررسی دقیق دانست و از رسانه‌ها درخواست کرد تا در کنار ارائه این آمارها و عملکردها جلسات کارشناسی و تحلیل گرانه با بخش خصوصی و اتاق بازرگانی و کارشناسان حوزه اقتصاد داشته باشند تا این عملکرد و آمارها بررسی شود که هر کدام بر اساس چه معیار و توسط چه گروه هدفی تنظیم و ارائه شده است.

عنایت اله رحیمی در ادامه این جلسه با بیان اینکه ارائه آمارنیاز به تحلیل های دقیق دارد از فعالیت اتاق بازرگانی و صنایع و معادن در تهیه گزارش های اقتصادی قدردانی کرد و گفت: انتظار داریم همراه با ارائه مشکلات راهکارهای حل آن نیز ارائه گردد.

وی با ابراز خرسندی از بهبود شاخص های اقتصادی استان اظهار کرد: خوشبختانه در بخش عمده ای از شاخص های اقتصادی استان فارس به رتبه های مناسبی دست یافته و از جمله در بهبود فضای کسب و کار به رتبه تک رقمی دست یافته ایم که این نشان از بهبود شرایط دارد.

نماینده عالی دولت در استان فارس همچنین با اشاره به مشکلات تأمین برخی کالاهای اساسی عنوان کرد: در برخی اقلام عرضه و تقاضا به اندازه نیاز جامعه نیست و این نا برابری موجب تورم و بروز مشکلات برای مردم شده که باید با بهره‌گیری از نظرات کارشناسی شده به حل آنها پرداخت.

رحیمی افزایش بهره وری در بخش های مختلف را از جمله راهکارهای مناسب در حل مشکلات اقتصادی عنوان کرد و گفت: بهره وری در بخش آب به شدت پایین است و مصرف غیر استاندارد در بخش کشاورزی از جمله مباحثی است که باید با برنامه ریزی مناسب مدیریت شود.

وی با اشاره به تدوین سند بهره وری مصرف آب اظهار کرد: این سند نیاز به ضمانت اجرایی دارد و ما برای تحقق اهداف پیش بینی شده در این سند نیاز به ایجاد راهکارهای تنبیهی و تشویقی داریم.

تعدد سامانه ها باعث سردرگمی مردم شده است
استاندار فارس در بخش دیگری از سخنان خود به ایجاد سامانه های متعدد برای امور اقتصادی و بازرگانی اشاره کرد و گفت: با وجود این حجم بالای سامانه ها در کشور، باید یک دوره دانشگاهی برای شناسایی و آشنایی با آنان راه اندازی شود و متاسفانه این روند باعث سردرگمی مردم شده است.

رحیمی ر پایان با تاکید برلزوم کنترل آلایندگی های زیست محیطی اظهار کرد: به علت فعالیت های غیر علمی، فشار بر زمین های کشاوزی افزایش یافته است و این روند مخرب باید با ایجاد اشتغال جانبی اصلاح شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: امنیت سرمایه گذاری فضای کسب و کار اتاق بازرگانی عملکرد دولت استان فارس بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۸۵۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلینکن: اسرائیل هنوز جان غیرنظامیان رفح را تضمین نکرده است

وزیر خارجه آمریکا با تاکید دوباره بر لزوم حفاظت از جان غیرنظامیان در حمله به رفح، گفت تا وقتی رژیم صهیونیستی طرح معتبری در این راستا اراده نکرده، آمریکا نمی‌تواند از حمله به رفح حمایت کند.

به گزارش ایسنا، «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا با بیان اینکه رژیم صهیونیستی هنوز «طرح قابل‌اعتمادی برای حفاظت از غیرنظامیان» در حمله به رفح ارائه نکرده، گفت: «در نبود چنین طرحی، ما نمی‌توانیم از عملیات نظامی گسترده در رفح حمایت کنیم، زیرا آسیب‌های آن قابل‌قبول نیست.»

پس از آنکه رژیم صهیونیستی از قصد خود برای حمله به شهر رفح خبر داد، انتقادات بین‌المللی نسبت به کشتار غیرنظامیان در جنگ غزه افزایش یافت و فشارها علیه عملکرد دولت بایدن در حمایت از تل‌آویو هم به میزان چشمگیری تشدید شده است.

وزیر امور خارجه آمریکا مجددا به رغم مانع‌تراشی اشغالگران در مسیر تبادل اسیران که چند ماه است با میانجیگری قطری-مصری-آمریکایی مورد مذاکره قرار گرفته است، این رژیم را مبرا کرد و بار دیگر ادعای بی‌اساس خود مبنی بر مانع تراشی حماس در این معامله را تکرار کرد.

بلینکن گفت منتظر موافقت حماس با آتش‌بس و آزادی اسیران صهیونیست هستند و بار دیگر در اظهاراتی جانبدارانه و بدور از واقعیت تنها مانع بین ساکنان نوار غزه و آتش‌بس را حماس دانست.

آنتونی بلینکن در اندیشکده مک‌کین عادی‌سازی با عربستان و تشکیل کشور مستقل فلسطین

بلینکن که این اظهارات را در نشستی با میزبانی «اندیشکده مک‌کین» مطرح کرد، با اشاره به سفر اخیر خود به منطقه و دیدار با «محمد بن سلمان» ولیعهد عربستان سعودی، گفت: «او (بن سلمان) تصریح کرد که قصد دارد در مسیر عادی‌سازی روابط (با اسرائیل) گام‌هایی بردارد» اما شروطی دارد.

به گزارش «فرانس ۲۴» رژیم صهیونیستی تمایل زیادی به عادی‌سازی روابط خود با عربستان سعودی دارد و ریاض تشکیل کشور مستقل فلسطین را به‌عنوان یکی از شروط اساسی خود مطرح کرده است. این در حالی است که «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و چهره‌های راست افراطی در کابینه وی با این امر مخالف هستند.

با این حال، بلینکن با شرط عربستان برای عادی‌سازی روابط گفت آمریکا هم‌زیستی رژیم صهیونیستی و فلسطین را ممکن می‌داند، اما به این شرط که تضمین‌های امنیتی به اسرائیل ارائه شود. به گفته بلینکن، راهکار ۲ دولتی امکان اجرایی‌شدن دارد، اما ابتدا باید به مساله فلسطین رسیدگی کرد. او گفت اگر تضمین‌های امنیتی کارآمد به رژیم صهیونیستی ارائه شود، وجود کشور فلسطین را ممکن می‌داند.

بلینکن در حالی بر تعهد واشنگتن برای تضمین امنیت رژیم صهیونیستی تاکید کرد که از آغاز جنگ غزه تا امروز حدود ۳۵ هزار فلسطینی در حملات نظامیان این رژیم به شهادت رسیده‌اند و بیشتر آن‌ها زن و کودک هستند.

روابط چین و آمریکا

بلینکن همچنین در این نشست به تنش‌های میان آمریکا و چین پرداخت و گفت «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا «مدیریت مسؤولانه» روابط واشنگتن و پکن را یکی از وظایف خود می‌داند.

او در یک کنفرانس خبری در نشست اندیشکده مک‌کین گفت: «حدود یک سال قبل به چین سفر کردم، وقتی که با یکدیگر فاصله زیادی داشتیم. فکر می‌کنم بایدن مدیریت مسؤولانه رابطه با چین را وظیفه خود می‌داند. ما با چین در رقابت تنگاتنگی هستیم و تا وقتی این رقابت عادلانه باشد، آمریکا با آن مشکلی ندارد.»

بلینکن با تاکید بر اهمیت روابط دوجانبه با پکن برای واشنگتن، گفت جلوگیری از بدل‌شدن این «رقابت» به «مناقشه» برای آمریکا بسیار مهم است.

او گفت: «تلاش ما در وهله اول این است که گفت‌وگوهای متداول را در تمامی سطوح برقرار کنیم و برقراری ارتباطات نظامی یکی از مهم‌ترین بخش‌های آن است. ما به دنبال حوزه‌هایی هستیم که حتی بتوانیم با چین همکاری داشته باشیم.»

وزیر خارجه آمریکا با اذعان به اختلافات گسترده میان ۲ کشور، گفت احیای همکاری پکن و واشنگتن می‌تواند به درک تفاوت‌های هر کشور از سوی دیگری کمک شایانی کند.

انتهای پیام

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • صدور بیش از ۶ میلیون جلد سند مالکیت روستایی
  • زمان بازنگری اساسی در تعریف حقوق بین‌الملل
  • بلینکن: اسرائیل هنوز جان غیرنظامیان رفح را تضمین نکرده است
  • کوچ پرستاران از بخش دولتی به خصوصی
  • مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست
  • تصویب یک طرح برای جرم‌انگاری انتقاد از اسرائیل در آمریکا
  • بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد
  • تصویب طرحی در آمریکا برای جرم‌انگاری انتقاد از اسرائیل
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد